Menu Zavrieť

All for democracy
(Mládežnícka výmena)

Čo (ne)zmení "jeden" hlas?

/5. - 14. 5. 2019/ Aninoasa/ Rumunsko/

Organizátor projektu: Be you association 

Táto mládežnícka výmena sa bude konať v Rumunsku, v termíne 5. - 14. 5. 2019.

Obrovský potenciál mladých ľudí meniť spoločnosť k viac demokratickej podobe by sa mal rozvíjať a stať sa hnacou silou modernej spoločnosti. Práve my, ktorí nedostatky vidíme, máme možnosť byť iniciatórmi zmien, ba čo viac, ich predstaviteľmi. Mnohým z nás však aj v tejto modernej dobe chýbajú potrebné informácie k tomu stať sa aktívnym občanom Európskej únie. Cieľom tohto projektu je predstaviť mladým ich možnosti a poskytnúť im informácie o fungovaní EÚ.

Do popredia dostane aj aktuálna téma volieb do Európskeho parlamentu - volieb, ktoré budú mať dlhodobé dôsledky na každého občana - volieb na ktoré by sme mali klásť, my mladí - budúcnosť EÚ - dôraz.

Pracovný jazyk: Anglický.

Zúčastnené krajiny: Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Španielsko, Turecko

Počet účastníkov: 24

Si vhodným účastníkom, ak si

  • osoba vo veku 18 - 24 rokov,
  • odhodlaný dozvedieť sa viac o mládežníckej politike,
  • schopný komunikovať aj v anglickom jazyku,
  • motivovaný aktívne participovať na celom projekte.

Požiadavky na skupinu:
Slovensko bude na projekte reprezentovať skupina 4+1 (mládežnícky líder).
Vyslaná skupina piatich ľudí bude mat ambivalentné poslanie, na jednej strane sa aktívne zapájať počas celého trvania projektu, na strane druhej pozitívne reprezentovať Slovensko, napríklad ho predstaviť počas medzinárodného večera.

Résultat de recherche d'images pour "aninoasa"

 

 

Dôležité info:

Ubytovanie, strava a program počas celého projektu sú plne hradené podľa pravidiel program Erasmus + prostredníctvom organizátora projektu.

Cestovné náklady budú účastníkovi hradené do výšky 275 €.
Za plánovanie a realizáciu cesty je zodpovedný každý účastník individuálne. Mimoriadne dôležité: Účastník je povinný uchovať si cestovný doklad DO aj Z miesta určenia a ten odovzdať / odoslať organizátorovi projektu podľa jeho inštrukcií.

Poistenie: Cestovné poistenie NIE JE účastníkom hradené ani následne preplácané. Každý účastník je povinný si zabezpečiť zdravotné poistenie, ktoré je platné v Rumunsku.  

Ako sa prihlásiť?

Pošli nám svoje CV (v Anglickom jazyku) + motiváciu prečo by si práve ty mal ísť na tento projekt na project@youthfullyyours.sk

INFO PACK nájdeš práve TU ! 🙂

Deadline na prihlásenie: 15. 3. 2019

Projekt je finančne podporený programom Erasmus +
ErasmusPlusO

Hits: 1365