Menu Zavrieť

Development of Creative and Critical Skills for Youth Workers in Latvia

Budem úprimný od Erasmu v Lotyšsku som toho veľa neočakával. Hlavne preto že bol viac zameraný na kreatívnu stránku človeka , ktorá u mňa nebola veľmi rozvinutá. Plus som si nebol istý tým čo mi môže dať malé mesto v Lotyšsku. Ukázalo sa že som sa mýlil a som zato veľmi rád.

Projekt v tomto meste mi dal osobne toho veľa. Či už ide o zážitky alebo o praktické vedomosti. Prednášajúci v našom projekte boli super ľudia ktorí pútavo rozprávali. Od Henrika som sa toho dozvedel veľa o ľudských hodnotách aj o komunikácii medzi ľuďmi. Ieva vo mne zasa rozprúdila kreatívnu stránku. Rozhodne som sa vďaka Erasmu stal aktívnejším človekom.

Zároveň by som chcel spomenúť že ak niekto váha nad Erasmom kvôli organizačnej stránke tak sa naozaj nemá čoho báť. Organizácia v Lotyšsku bola skvelá. Jedlo, spanie všetko aj keď musím varovať pred Lotyšskou stravou ktorá je trošku sucha.  Čo sa týka slovenskej organizácie tak aj  naša koordinátorka Miška sa nám počas projektu pravidelne ozývala.

Na záver by som chcel dodať že ak nad Erasmom váhaš , tak neváhaj. Za mňa určite odporúčam ísť do krajiny v ktorej si v živote nebol a ešte na projekt ktorý je mimo tvojej komfortnej zóny. Výsledky sa dostavili spoznal som super partiu ľudí a mám nové vedomosti.

Tak neváhaj a prihlás sa.

Hits: 94