Menu Zavrieť

Prečo?

Ahojte všetci, volám sa Timi, a tu si môžete prečítať, prečo som sa pridala do YYSK tímu. 

...

Vždy som si myslela, že je úžasné, že existujú organizácie ako YYSK, pretože spájajú ľudí a umožňujú im nadviazať kontakty vďaka rôznym aktivitám, ktoré premáhajú pri sebarozvoji a majú pozitívny vplyv na prostredie, v ktorom sa nachádzame. Prostredníctvom aktivít, projektov a rôznych podujatí môžeme všetci pracovať na svojom potenciáli a zároveň pracovať na vytváraní pevnejších vzťahov s ľuďmi na národnej a medzinárodnej úrovni. Tiež si myslím, že krása neformálneho vzdelávania je v tom, že ponúka slobodu objavovať, kto sme, zatiaľ čo sa učíme a posúvame sa vpred (alebo niekedy sa dokonca učíme aj keď sa nám nedarí, haha). 

Moje skúsenosti s Erasmus+ projektmi mi zmenili život a túžila som po viacerých skúsenostiach. Po mnohých úžasných rozhovoroch s inými dobrovoľníkmi a pracovníkmi s mládežou, ktorí sa neformálnemu vzdelávaniu venujú dlhé roky, som si uvedomila, že sa chcem viac zamerať na túto oblasť. Tak sa zrodila moja motivácia stať sa členom tímu YYSK. Prihlásila som sa, pretože som si uvedomila, že táto organizácia je miestom, kde môžem na sebe pracovať a zároveň moja práca bude mať zmysel pre mladých ľudí na Slovensku. 

Teraz už na 100% viem, že zážitok zo strany dobrovoľníka je rovnako naplňujúci ako zo strany účastníka. A bez ohľadu na to, koľko výziev alebo problémov sa môže do budúcna vyskytnúť, viem, že tento úžasný tím je vždy ochotný pomôcť, pretože zdieľame spoločný cieľ zmeniť životy mládeže a urobiť niečo pre druhých. 

Hits: 42