Menu Zavrieť

Let’s Promote Active Sports Together

Minulý týždeň od 10. júna do 16. júna som mal tú česť byť s mojimi 2 kamarátmi vybraný a zúčastniť sa úžasného školiaceho kurzu zameraného na šport a jeho aktívnu propagáciu: Pracovníci s mládežou v teréne. 

Hlavným cieľom tohto projektu bolo poskytnúť súbor osvedčených postupov a použiteľných praktických nástrojov na prácu s mladými ľuďmi prostredníctvom metód založených na športe, vrátane šnorchlovania, plávania, plážového volejbalu, plážového tenisu, jogy, SUP a mnohých ďalších.  Všetky tieto športové aktivity sme si na tomto kurze mali možnosť prakticky vyskúšať, čo nám pomohlo vytvoriť ešte pevnejšie prepojenie medzi nami. Ba čo viac, diskutovali sme o mnohých dôležitých témach spojených so športom a jeho významom, hodnotou a dôležitosťou v súčasnosti medzi mladými ľuďmi. 

Podpora jednotlivých krajín a problémy spôsobujúce nedostatok pohybu a lásky k športu medzi mládežou. Celkovo bol tento celý týždeň jedným nezabudnuteľným zážitkom, ktorého sme nesmierne vďační, že sme jeho súčasťou. 

Ďakujeme mnohokrát! 

Hits: 92