Menu Zavrieť

You(th) decide - finálna konferencia - názor účastníka Attilu / HUN

A v4 delegáció szeptember 12-én érkezett elsőnek mindenki megvolt egy picit ijedve de ahogy az idő telt mindenki elkezdett beszéli a másikkal, miután mindenki megérkezett együtt megebédeltek. 

4 órakor elkezdődött a session ahol jobban megismerhették egymást egy kis kávé szünet után elkezdtek felkészülni a konferenciára. De ezen felül elkellett végezniük pár feladatot amit felkellett tölteniük a facebook oldalra mikor a session 2. része is véget ért elmentek vacsorázni pár helyi lakossal. 

Az este csodálatos volt a résztvevők együtt énekeltek és partyztak. a kemény partiarcok hajnali 4 kor mentek el aludni. Második nap reggel miután mindenki felkelt, elmetek a helyre ahol a konferencia volt (nemtudom a település nevét bocsi lengyel csapat). A konferenciára közel 100 ember jött el. A nyitás után láttak egy prezentációt, ami után esélyük volt a saját prezentációjuk előadasára is (mindenki jól csinál). 

A prezentációk után volt egy kis kávészünetük miután vége lett a szünetnek elkezdődött a panel beszélgetés(?) ez alatt rengeteg érdekes témával foglalkoztak. Miután vége lett a beszélgetésnek ebédeltek és most itt vannak és beszélgetnek az elmúlt 2 napról 

 

The educational program You(th) Decide is financially supported by the Visegrad Fund, under the patronage of the Košice municipal district, the mayor of Ryglice disctict (Poland)

 

The activities are developed simultaneously in 4 countries of V4 in partnership with..

Ryglice Community - The Municipal Youth Council of Ryglice
 
Association of Agrarian and Rural Youth Circles of Jász-Nagykun Szolnok County
European Youth Centre Břeclav z. s.
Youthfully Yours SK

Hits: 473