fbpx
Menu Zavrieť

You(th) decide - finálna konferencia - názor účastníka Attilu / HUN

A v4 delegáció szeptember 12-én érkezett elsőnek mindenki megvolt egy picit ijedve de ahogy az idő telt mindenki elkezdett beszéli a másikkal, miután mindenki megérkezett együtt megebédeltek. 

4 órakor elkezdődött a session ahol jobban megismerhették egymást egy kis kávé szünet után elkezdtek felkészülni a konferenciára. De ezen felül elkellett végezniük pár feladatot amit felkellett tölteniük a facebook oldalra mikor a session 2. része is véget ért elmentek vacsorázni pár helyi lakossal. 

Az este csodálatos volt a résztvevők együtt énekeltek és partyztak. a kemény partiarcok hajnali 4 kor mentek el aludni. Második nap reggel miután mindenki felkelt, elmetek a helyre ahol a konferencia volt (nemtudom a település nevét bocsi lengyel csapat). A konferenciára közel 100 ember jött el. A nyitás után láttak egy prezentációt, ami után esélyük volt a saját prezentációjuk előadasára is (mindenki jól csinál). 

A prezentációk után volt egy kis kávészünetük miután vége lett a szünetnek elkezdődött a panel beszélgetés(?) ez alatt rengeteg érdekes témával foglalkoztak. Miután vége lett a beszélgetésnek ebédeltek és most itt vannak és beszélgetnek az elmúlt 2 napról